Tips för att köpa en bärbar hem generator

Dessa är de typer av hem generator som du vill ha i ditt hem om det finns en större strömavbrott, men det finns några saker som du bör tänka på innan du köper en. En bekvämligheten faktor i samband med denna typ av generator är att det kan transporteras till någon del av ditt hem. Förutom att använda dem under en större strömavbrott de är bra för människor som står inför elavbrott som är frekventa, har ingen makt, eller där behovet av makt är på minimum. Av någon anledning har förlorat makten en bärbar backup generator för hemmet behövs för grundläggande aktiviteter som att använda tvättmaskinen, med elektrisk köra kylskåpet, kör nödvändig grundläggande medicinsk utrustning, etc.

Denna generator är liten i konstruktion och kan drivas med propån, naturgas, diesel eller bensin. En 5KW hem generator kommer att vara tillräcklig för att hålla dina lampor på, och olika elektriska apparater som kör under åtta timmar. De är också användbar för dem som behöver dem för arbete som entreprenörer. De är också bra för att ta camping. Den som är det billigaste men har den högsta underhåll är en som körs på bensin.

Steve Jurvetson – 2009

Här är några tips för att säkerställa att du köper rätt hem generator för vad du behöver en för.

• Kontrollera att generatorn uppfyller din vanliga wattal och är start wattal av apparaterna som du använder. Innan du får en, beräkna den totala effekten för alla elektriska apparater du använder. Hemmageneratorn bör ha de nödvändiga spännings betyg som du skulle behöva köra apparater som ugnen.

• När du får rätt storlek kommer den automatiskt minska eventuella oredovisade systemfel och bidra till att undanröja risken för eventuella driftstopp på grund av din generator kan hantera lasten och ge dig rätt mängd energi som krävs.

• Om du kommer att behöva din generator för att köra längre mellan bränslepåfyllning det igen alltid leta efter en större tank som de kommer att ge dig utökad köra gånger.

• Se till att du har rätt generator för dina behov. Om du vill ha en generator för fritidsbruk, såsom camping eller båt skulle du leta efter en som är lätt. Om du behöver ett hem generator du vill hitta en som är ekonomiskt prissatt och robust. Det finns några generatorer som är särskilt utformade för dem som behöver det för att köra sina apparater. Varje generator är avsedd för en viss uppgift så vet vad du behöver det så kommer du att få den rätta.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar