Saker att tänka på när man installerar ett solenergi system

Lokala och federala statliga program har gjort solenergi mer tillgänglig än någonsin. Inte bara använda förnybar energi minska hem koldioxidutsläpp, men det kan också ge skattelättnader. Det finns tre viktiga faktorer som du bör tänka på innan du gör beslutet att installera paneler för att generera energi för ditt hem. Detta kommer att hindra dig från att stöta på problem som kan orsaka övergång förseningar eller oförutsedda utgifter.

Statsbidrag och skattelättnader har gjort solenergi mer ekonomiskt tillgängliga än någonsin tidigare. Men fortfarande kan ta lite budgetering att göra övergången. Många stater har biståndsprogram tillgängliga för dem som vill konvertera till en hållbar energikälla. Förnybara energileverantörerna också typiskt finansieringsprogram för kunder, och vissa kan även erbjuda rabatter. Det finns också många företag som gör att du kan hyra eller leasa en solpanel system för ditt hem, vilket kan minska den initiala kostnaden.

Bart Speelman – 2010

De flesta områden på västkusten får tillräckligt med sol för att generera betydande besparingar i elräkningar med hjälp av solenergi. Det är viktigt att installera panelerna på en plats där de får den maximala mängden solexponering hela dagen. En optimal placering är på ett hustak som vetter mot söder, eftersom detta kommer att ge de mest exponering för solljus. Utbildade tekniker kommer att kunna bedöma din egendom och avgöra den bästa placeringen. Solpaneler kan installeras i din trädgård samt om din taket är inte ett hållbart alternativ.

En sak att tänka på är om din nya energisystem kommer att kunna hantera den mängd energi som huset förbrukar. Det amerikanska Department of Energy har ett diagram som kan hjälpa dig att avgöra hur mycket tak eller gård utrymme du måste installera en tillräckligt stor energisystem för att tillgodose din elförbrukning. Om det inte verkar som om du har tillräckligt med utrymme, det finns andra alternativ. Du kan också använda ett hybridsystem eller investera i energi minska apparater för att sänka dina elbehov.

Det är mycket lättare att konvertera till en förnybar energikälla nu än någonsin tidigare. Innan du installerar paneler på ditt hem, se till att noggrant undersöka de krav och bedöma din nuvarande energiförbrukning nivå så att du kommer att kunna fatta ett välgrundat beslut när man väljer en solenergi för ditt hem.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar