Hur man inreder mansgrottan

Det blir mer och mer populärt i Sverige att inreda eller bygga en ”mansgrotta”, så här kommer ett par tips för de som tänker på att inreda en mansgrotta. Det man bör tänka på först och främst är vad man själv tycker om och i viss utsträckning sitt kompisgäng. Det blir alltid roligare om man är fler som kan njuta av det.

Klassiska tips

Bland dessa tips kollar vi först och främst på vad som brukar finnas i en mansgrotta, de så kallade klassikerna.

  • Ett pokerbord, biljardbord eller annat spelbord bör finnas. Helst ska det vara någonting man kan göra i grupp och ha roligt tillsammans. Skulle det dock vara så att man inte får ihop ett gäng att spela med kan man alltid testa casino med BankID på nätet.
  • En bar är en klassiker, men absolut inget måste. Det kan räcka med att ha en kyl till drickan så klart och glöm inte tilltugg!
  • Wide screen tv är en annan klassiker för att kunna njuta av sportevenemang tillsammans, en uppsättning med skinnsoffa och medföljande fåtölj/er är att rekommendera här. Allt för att kunna njuta av hemmet bekvämlighet när man hejar fram sitt favoritlag.

Moderna tips

I denna del tar vi upp de nya definitionerna av vad en mansgrotta kan vara för något. Här har teknik och tagit större del än endast betoningar på spel och sport.

  • De senaste åren så har e-sporter blivit omåttligt populära och detta syns i nyare definitioner av mansgrottan. I dessa kan man hitta uppsättningar för att kunna lana med kompisar och egentligen handlar detta mest om vad man har för intressen. Föredrar man att exempelvis tävla om vem som är bäst på Fifa i kompisgänget så är det konsol som gäller.
  • Träningstrenderna som har blivit än mer populära genom sociala medier som instagram de senaste åren, har lett till att fler och fler inreder det som ett gym eller efter den träningsform som de tycker bäst om.

För att sammanfatta det hela så finns det många möjligheter till att skapa den perfekta mansgrottan med sig själv i åtanke först och främst, men också sina vänner som man gärna vill ha över på en kall öl och njuta av spänningen i en match. Eller varför inte ha en pokerkväll, allt handlar om intressen och vad man tycker om. Det gäller bara att lägga ner tiden för att göra det så bra som möjligt. Hoppas att detta har kunnat ge er lite inspiration, lycka till med er grotta nu!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar